Un proprietar de hotel de pe litoralul românesc a dat lovitura după ce a implementat un nou concept de all inclusive bazat exclusiv pe pește.
“Noul concept se bazează exclusiv pe peștele pe care-l prinde turistul. El primește o undiță și două ace de rezervă, odată ce se cazează în hotelul nostru. Poate mânca cât pește vrea, pentru că este destul în mare, cu condiția să-l prindă. Acest concept este agreat și de cei care vor să facă cură de slăbire. Am avut un caz în care un turist a slăbit 15 kg în 6 zile, după ce a mâncat două hamsii și-un guvid întreaga perioadă cât a stat la noi” a declarat Plută Eugen, proprietarul hotelului.
Există și turiști nemulțumiți care se plâng de calitatea proastă a dotărilor primite: “nu pot să cred că numesc undiță, varga aia de salcâm, cu două bolduri ruginite pe post de ac, care mi-au dat-o să pescuiesc. Nu mai vorbesc de momeală, o râmă uscată și neagră de ziceai că-i penisul lui Tutankhamun” ne-a declarat sub protecția anonimatului, Costeluș Cărășel, turist român, beneficiar al serviciilor all incusive amintite.
ROMICĂ BRUNCHI scormonitor Lenea9